Podium dag 1 met winnaar Traiteur Goossens.

Traiteur Goossens uit Onze-Lieve-Vrouw-Waver en BMW Gregoir uit Puurs hebben de beste racepiloten in huis. De teams van beide bedrijven legden na negentig minuten de meeste rondjes af tijdens de Voka Karting Cup bij Inkart in Ruisbroek. Wegens het succes van de eerste editie vorig jaar, maakte de Mechelse Kamer er dit jaar een tweedaagse gebeurtenis van.

Na een kwalificatieronde die de plaatsen op de startgrid moest vastleggen, gingen de eerste twintig teams van start in een soms bloedstollende race van anderhalf uur. Traiteur Goossens uit Onze-Lieve-Vrouw-Waver toonde zich daarin ongenaakbaar. Op de tweede plaats eindigde Userfull. Het raceteam van het bedrijf uit Boom vertrok vanaf de veertiende positie, maar legde uiteindelijk een succesvolle inhaalrace af. Drukman (The Outfit Factory) uit Berlaar maakte het podium compleet met een derde plaats.

Op de tweede dag stond met het Puurse familiebedrijf Peleman Industries, BMW Gregoir en Porsche Mechelen de top drie van de eerste editie van de Voka Karting Cup aan de start. Ook Volvo Vermant en zes teams van de ACM-groep waaronder Audi, Volkswagen en Skoda, vaardigden een team af, waardoor het een echte automerkencompetitie werd. Uiteindelijk toonde BMW Gregoir zich de sterkste, dat Peleman Industries van zijn troon stoot. Porsche Center Mechelen eindigde op de tweede plaats en bijt zo, net als vorig jaar, zijn tanden stuk op de BMW-concessiehouder. Ecowell uit Bornem werd derde.

Na de podiumceremonie werden de wagens aan de kant geplaatst en schoven de deelnemers en supporters aan tafel voor een barbecue.