touringglassAutoglasspecialist Touring Glass met exploitatiezetel in Schelle is door verzekeringsmaatschappij Allianz officieel erkend als partner.

Voortaan kunnen Allianz-klanten ook terecht bij Touring Glass als hun autoruit een sterretje of barst vertoont of gebroken is. De herstelling kan plaatsvinden in één van de dertien Touring Glass-vestigingen of met de hulp van een mobiel interventieteam. Touring Glass sloot onlangs al een gelijkaardig samenwerkingsakkoord met AXA Belgium.

Indien de klant verzekerd is tegen glasbreuk, betaalt Allianz de factuur rechtstreeks aan Touring Glass zonder enige tussenkomst van de verzekerde. Er is een levenslange garantie op de geleverde herstelling.

Allianz is wereldwijd marktleider in BOAR- en autoverzekeringen en heeft ook in Leven en Asset Management een leidende positie. Wereldwijd bedient de verzekeringsmaatschappij ruim 85 miljoen klanten. In België werkt Allianz nauw samen met onafhankelijke professionele verzekeringsmakelaars.

Stefaan Stroobants, Head of Technical Claims Management Benelux bij Allianz Benelux: “Wij zoeken continu naar mogelijkheden om onze dienstverlening aan onze klanten en makelaars te verbeteren. Deze samenwerking past daar naadloos in. Het biedt meer gemak voor onze klanten en biedt de makelaar keuze in zijn advisering.”

“We zijn heel trots op de samenwerking met verzekeringsgigant Allianz”, zegt Xavier de Buck, CEO van Touring Glass. “Allianz is een belangrijke verzekeraar in de Belgische markt. Dankzij onze professionele kwaliteit van dienstverlening, hoge tevredenheidscijfers, voordelige prijzen en klantgerichte oplossingen bieden we nu ook de klanten van Allianz een glashelder alternatief. Glasbreuk wordt standaard in de mini-omnium- en omniumcontracten van Allianz opgenomen, waardoor elke interventie deel uitmaakt van de gepersonaliseerde dienstverlening en de klant door onze vakmensen snel uit de nood wordt geholpen.”