Topzomer voor Utopolis

utopolisBioscoopgroep Utopolis, die zalen heeft in Mechelen, Lommel, Aarschot en Turnhout, heeft een topzomer gehad, nog beter dan de succesvolle zomer van 2015.

De bioscoopgroep Utopolis trok deze zomer in totaal 207.712 bezoekers. De twintigste editie van de Drive-In Movies in Mechelen en Turnhout droeg daar met 23.954 verkochte tickets (waarvan 18.562 in Mechelen) erg veel aan bij. Niet enkel de soms zeer zomerse temperaturen, maar ook de programmatie met kaskrakers als Finding Dory, Suicide Squad en Now You See Me 2 lokten veel volk, zowel naar de zalen als naar de Drive-In Movies. “Ondertussen is het ook al uitkijken naar het najaar. Met onder meer de Vlaamse film De Premier en Fantastic Beasts and Where to Find Them is het potentieel groot”, luidt het bij Utopolis.

De Utopolis Drive-In Movies waren deze zomer al aan hun twintigste editie toe. Het terrein van de Drive-In Movies in Mechelen vormde zelfs een avond het toneel van een Pokéhunt. “Opvallend dit jaar was dat mensen van ver kwamen voor de Drive-In Movies. In Mechelen hadden we zelfs bezoekers uit Genk en Oostende”,  aldus Clement Costers, woordvoerder van Utopolis België.