Topevent over logistiek vastgoed

Logistiekvastgoed20 oktober is een topdag voor alle specialisten van industrieel vastgoed. Dan vindt in Frame 21 in Herentals de vierde editie plaats van het event Bedrijventerreinen & Logistiek Vastgoed.

Tijdens dit event kijken sprekers en deelnemers naar de toekomst en marktontwikkelingen op het gebied van bedrijventerreinen, de logistieke sector en industrieel vastgoed. Waar liggen de uitdagingen? Wat zijn de sterke punten? Sluiten vraag en aanbod op elkaar aan? Wat zijn de ontwikkelingen? Waar liggen de kansen en opportuniteiten?

De sprekers zijn Bert Selis, Cargo & Logistics manager van Liege Airport, Pieter De Witte, consultant Vastgoed & Gebiedsontwikkeling van IDEA Consult, Ünal Aytan, senior manager Operations van Mobis Parts Europe, Kim Verdonck, Head of Research – Partner CBRE, Jan Blancke, directeur Bedrijventerreinen van POM Antwerpen, Freddy Hoorens, partner van Quares Real Estate, Johan Milliau, CEO van Bleckmann, Kim Cornille, Country Manager Belgium van Goodman en Michiel Deveen, commercieel verantwoordelijke regio Bovenschelde bij Waterwegen en Zeekanaal.