thejaneminipackDuvel Moortgat uit Breendonk pakt uit met een origineel cadeau of collectors item.  De topchefs van Pure C (Syrco Bakker) en The Jane (Nick Bril) ontwierpen een eigen Duvel Mini flesje dat tot voor kort enkel te bewonderen én te degusteren was in de twee  restaurants.

Na heel wat aandringen van Duvel-lovers en foodies besliste het team van Pure C en The Jane om de flesjes ook beschikbaar te stellen via de webshops sergioherman.com, duvel.be en ook zeer gelimiteerd bij de bierhandelaar. Het Duvel Mini flesje van Pure C én dat van The Jane werden verpakt in een zeer aantrekkelijke, feestelijk geschenkdoos die ook 2 gepersonaliseerde wijnglazen bevat.

Er is slechts een beperkt aantal geschenkdozen beschikbaar, die u kunt bestellen via deze link.

Het brouwproces, het alcoholpercentage en de smaak van het bier in de miniflesjes is identiek aan de befaamde Duvel, alleen ziet het grafische design van het etiketloze 18cl flesje er in de drie restaurants anders uit.

Bij zo’n duivels flesje hoort ook een smakelijk gerecht en daarom creëerden de chefs Sergio Herman, Nick Bril (The Jane), Syrco Bakker (Pure C) en Jean-Philippe Watteyne (iCook) enkele signature dishes die perfect passen bij de authentieke smaak van Duvel.  In de restaurants wordt de gepersonaliseerde Duvel Mini geserveerd bij enkele gerechten. Restaurantgasten krijgen na hun maaltijd ook een gelimiteerd flesje als souvenir mee naar huis.

Sergio Herman is alvast gek op Duvel: “Duvel is zoals ik Duvel zie en proef…. fris, elegant en stoer tegelijk. Je proeft traditie met een fris herboren uiterlijk.”