T-groep, met hoofdkantoor in Mechelen, heeft Tom Verhaegen aangesteld als nieuwe ceo. Hij neemt de fakkel over van Mark Verstraete, die meer dan 15 jaar aan het hoofd stond van de HR-dienstverlener. “Ik beschouw het als een heel mooie uitdaging om alle collega’s bij t-groep mee te begeleiden en te stimuleren in deze boeiende periode voor de sector”, zegt de kersverse ceo.

“De recruitment sector is een snel veranderende sector onder andere door verder doorgedreven digitalisering. Ik geloof sterk in het potentieel van deze sector in het algemeen, en van t–groep in het bijzonder, vooral omwille van onze persoonlijke benadering van zowel klant als kandidaat. En dit via al onze diensten: t-interim, t-office, t-heater en Ascento. Voor authenticiteit en kwaliteit zal er immers altijd een markt bestaan”, licht Tom Verhaegen bij de aanstelling in zijn nieuwe functie toe.

Tom Verhaegen startte zijn carrière bij British American Tobacco waar hij doorgroeide tot international brand manager Barclay. In 2002 maakte hij de overstap naar AB Inbev. Daar bekleedde hij verschillende lokale en internationale marketing- en salesfuncties. In 2009 ging Tom Verhaegen dan aan de slag als marketing director Czech Republic bij SAB Miller en was hij onder meer 3 jaar actief als managing director bij Grolsch. In april 2015 werd hij vicepresident sales & marketing Europe bij SAB Miller en vanaf september 2016 managing director voor Czech & Slovak & export markets.

Einde van tijdperk

Met de komst van Tom Verhaegen neemt voormalig ceo Mark Verstraete een stap terug. Hij achtte de tijd gekomen om de leiding over te laten aan zijn opvolger die het digitaliserings- en automatiseringsproject van de groep verder vorm zal geven. “Na meer dan 15 jaar werd het tijd om de operationele taken over te dragen aan een opvolger en mijn rol te beperken tot bestuurder binnen de Raad van Bestuur waar ik Tom zal bijstaan met mijn jarenlange ervaring binnen t-groep”, zegt Mark Verstraete. Onder zijn leiding groeide t-groep uit tot een internationale speler met 140 kantoren in België, Nederland en Polen.

T-groep is de vijfde grootste HR-dienstverlener in de Benelux. In 2016 werd de groep overgekocht door het Nederlandse Gilde Buy Out Partners. In totaal stelt t-groep meer dan 710 medewerkers tewerk.