Tom&Co, topspeler in het segment van de dierenwinkels, is een samenwerking aangegaan met vastgoedspecialist Quares, gevestigd op Mechelen Campus. De Property & Facility Management divisie van Quares zal Tom&Co ondersteunen op het vlak van property management. Quares zal instaan voor het financiële en administratieve beheer van de retailpunten verspreid over België, Luxemburg en Frankrijk. Dit geldt voor het volledige retailpark van Tom&Co.

Binnen deze opdracht staat Quares in voor het opvolgen van alle huur- en onderhuurcontracten met de daaraan gekoppelde breaks, huurhernieuwingen, beëindigingen, inning van de huur en alles wat property accounting betreft.

Tom&Co heeft momenteel 153 winkels, waarvan 131 in België, 20 in Frankrijk en 2 in Luxemburg. Vooral in Frankrijk zal er de komende jaren nog een uitbreiding komen van het aantal vestigingen terwijl in België vooral wordt gefocust op de optimalisatie van het netwerk, naast een aantal bijkomende winkels.

In het kader van de grensoverschrijdende opdracht zal het Belgische team nauw samenwerken met het Property & Facility Management team van Quares in Luxemburg.