Toekomst Nekkerhal belicht op PRIM

primPhilippe Willegems van Artexis, head of Venue van Antwerp Expo en Nekkerhal, is gastspreker bij PRIM op 7 september. Begin dit jaar kwam de concessie van de Nekkerhal in handen van Artexis. Al snel werd de evenementenhal omgedoopt tot Nekkerhal Brussels North. Met de overname wil Artexis nieuwe business aantrekken en de beleving verhogen. De details van deze plannen worden op 7 september toegelicht door Philippe Willegems.

PRIM heeft nog interessante sprekers gestrikt. In oktober is biersommelier Sofie Vanrafelghem gastspreekster, in november wordt het woord gegeven aan Mechels schepen van Financiën, ICT, Preventie en Sport Walter Schroons en in december is het de beurt aan Tom Van Houtte, voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van Mechelen.

PRIM staat voor Public Relations Industrie Mechelen. De organisatie verenigt maandelijks in een ongedwongen sfeer een delegatie van het Mechelse bedrijfsleven en het stadsbestuur rond een gastspreker.

De bedoeling is om interdisciplinaire contacten te handhaven en uit te breiden en nieuwkomers te leren kennen.

De raad van beheer is samengesteld uit verantwoordelijken van aangesloten bedrijven, openbare besturen en verenigingen uit de regio. De raad wordt momenteel voorgezeten door Jan Simons, tevens manager van het Lamot Congres- en Erfgoedcentrum.