logisticsDe jobwebsite TL Hub, die gestart is in juni 2014 en zich richt naar de sector transport, logistics en supply chain, doet het goed.

Een half jaar na de opstart heeft TL Hub per maand meer dan 12.000 bezoekers die geïnteresseerd zijn in de vacatures van meer dan 50 klanten uit de industrie en uit de transport- en logistieke bedrijven, en deze cijfers groeien constant. De actieve aanwezigheid van TL Hub op Facebook, Linkedin, Twitter en Google + is daar volgens de bedrijfsleiding niet vreemd aan.

TL Hub verbindt ondernemingen en personen die deskundigheid en vaardigheden aanbieden of nodig hebben. Dankzij een uniek segmenteringsmodel dat speciaal voor de transport- en logistieksector werd ontwikkeld, ondersteunt TL Hub ondernemingen om hun werkaanbiedingen rechtstreeks zichtbaar te maken voor geschikte kandidaten, en helpt kandidaten om hun vaardigheden te valoriseren. De website bevat eveneens een Hub nieuwspagina. Zo blijven TL Hub-leden op de hoogte van het meest recente nationale en internationale nieuws in de sector.