ExportOndernemers die plannen hebben om zakelijke contacten te leggen met Australië, Nieuw-Zeeland, Maleisië, Vietnam of Singapore, en die geen tijd hebben voor een individuele afspraak tijdens de Contactdag van FIT op 24 februari, kunnen die dag terecht bij Voka. Tijdens een Lunch & Learn kunnen ze de Vlaamse Economische Vertegenwoordigers (VLEV’s) van deze landen ontmoeten.

VLEV’s verdedigen in opdracht van de Vlaamse overheid de belangen van het Vlaamse bedrijfsleven in het buitenland. Tijdens een Contactdag kunnen ondernemers zichzelf, hun onderneming en productassortiment en/of  dienstenaanbod uitvoerig aan hen voorstellen. Inschrijven voor de contactdag kan enkel via FIT.

Heeft u nog geen specifieke plannen of problemen te bespreken, maar wenst u toch uit eerste hand een impressie op te doen van de markt in Australië/Nieuw-Zeeland, Maleisië, Vietnam of Singapore? Dan biedt de Lunch & Learn uitkomst. Voka – Kamer van Koophandel Mechelen organiseert deze bijeenkomst. Tijdens de Lunch & Learn gaan ondernemers ’s middags aan tafel met de VLEV’s. Dankzij het persoonlijk contact kunnen individuele vragen van de deelnemende bedrijven informeel besproken worden.

Op 24 februari kunt u lunchen met deze VLEV’s: Eva Hou (Canberra, Australië/Nieuw-Zeeland), Eric de Lame (Kuala Lumpur, Maleisië), Wouter Vanhees (Hanoi, Vietnam) en Luc Fabry (Singapore).

Inschrijven voor de Lunch & Learn kan door te mailen naar mechelen@voka.be.