Fabienne Vier, senior manager talent management van GSK, ontvangt de award van Grootste Tijdgever uit handen van minister Peeters.

Fabienne Vier, senior manager talent management van GSK, ontvangt de award van Grootste Tijdgever uit de handen van minister Peeters.

Het Mechelse Time4Society heeft zijn CSR (Corporate Social Responsability) Awards uitgereikt. Drie bedrijven kregen als beloning voor hun sociaal engagement een Time Award uit de handen van Federaal Minister van Werk Kris Peeters.

De award van de Grootste Tijdgever gaat voor het zevende jaar op rij naar GlaxoSmithKline. Met bijna 1.500 deelnemers in 2015 schonk GSK omgerekend bijna 12.000 uren aan de samenleving via Time4Society. Het aantal deelnemers én projecten bij dit bedrijf neemt nog elk jaar toe.

ING kreeg de award voor het Sterkste Project. Het bedrijf werd bekroond op grond van de creativiteit en ambitie waarmee het in 2015 invulling gaf aan de samenwerking met Time4Society. ING is vanwege de groots opgezette Volunteering@ING actie van 2015, met meer dan 650 deelnemers ofwel 5.200 uren voor de samenleving, uitgeroepen tot winnaar in de categorie Sterkste Project.

KMO van het jaar werd Absolem Engineering. Zij stellen – in samenwerking met Time4Society – ingenieurs ten dienste van de samenleving gedurende langere periodes. Met dit project hebben zij op creatieve wijze invulling gegeven aan hun maatschappelijk engagement.

Een eervolle vermelding ging naar Victor Buyck Steel Construction dat zich Nieuwkomer van het jaar 2016 mag noemen. Het bedrijf heeft vorig jaar besloten om met al zijn medewerkers deel te nemen aan sociale projecten. Ruim 300 personen schonken 2.400 uren aan de samenleving.