De automobielindustrie staat niet stil, en dat is ook Volvo Vermant niet ontgaan. Tegen 2020 zal het Volvo-gamma volledig vernieuwd zijn, en worden er bijkomende modellen in nieuwe segmenten gelanceerd. Om mee te zijn in die dynamische sector, is Volvo Vermant op zoek gegaan naar een fleet business developer voor zijn drie vestigingen in Rumst, Mechelen en Bornem. Het bedrijf vond de geknipte persoon in Thomas Beckers.

Thomas Beckers heeft reeds negen jaar ervaring in de Volvo-familie opgedaan bij Volvo Lacom in Heverlee. Ook bij merken als Honda en Mercedes heeft hij de knepen van het vak geleerd. Thomas Beckers zal bij Volvo Vermant de samenwerking met de businessklanten optimaliseren. “Thomas zal met een gestructureerde aanpak onze professionele klanten ondersteuning bieden bij de positionering van onze modellen in hun wagenpark”, zegt Guy Vermant, gedelegeerd bestuurder van Vermant NV. “Hij heeft een overkoepelend zicht op al onze businessklanten. De voor de klanten vertrouwde contactpersonen blijven echter beschikbaar om de service te garanderen die ze van Vermant verwachten.”

Volvo Vermant is onderdeel van de Vermant Automotive Groep. Na de start van een kleine garage in Rumst 61 jaar geleden, is het concern uitgegroeid tot een belangrijke groep met drie Volvovestigingen in Mechelen, Bornem en Rumst, twee Kiaconcessies in Mechelen en Aartselaar en een multi-merk carrosserie in Mechelen.