Theatro: snelle lekkere hap vóór de bioscoop

THEATROTheatro, pasta en bar, opende op vrijdag 6 februari zijn deuren naast Utopolis in Mechelen.

Theatro is de opvolger van brasserie De Foyer. Eigenaar Pieter Moerenhout heeft de uitbating in handen gegeven van manager Tom De Wilde, die ruime horeca-ervaring heeft opgedaan bij de bekende Mechelse zaken Puro, Lord Nelson en Parkhotel Montreal.

Het interieur werd volledig vernieuwd en ademt nu echte Hollywoodsfeer uit, met een megagrote muurschildering met de koppen van filmiconen en een muur met beroemde filmquotes als Hasta la vista baby, Run Forrest run, en I’ll make him an offer he can’t refuse.

Om de opening van de nieuwe zaak te promoten, organiseerde Theatro trouwens een filmquote-wedstrijd. Wie zijn favoriete quote op de meest overtuigende manier voor de camera kon brengen, sleepte een filmavond met 49 vrienden in de VIP-zaal van Utopolis in de wacht. De prijs ging naar Jason met een knappe vertolking van Gollems hartekreet My Precious.

De kaart van Theatro werd grondig veranderd. Er wordt gefocusd op lekker eten dat snel klaar is, zoals pasta’s, zodat de klanten geen minuut van hun favoriete film moeten missen. Bij Theatro kan je eten in het restaurant of genieten van cocktails aan de bar of in de loungehoek.