LIER – The Outfit Factory, met vestigingen in Lier en Borsbeek, maakt voortaan deel uit van Prosafco, de gespecialiseerde distributeur van persoonlijke beschermingsmiddelen uit Roeselare. De overname kadert in de uitgesproken groeistrategie van Prosafco.

Prosafco hecht veel belang aan lokale verankering. De gespecialiseerde distributeur heeft vestigingen in Roeselare, Hamme, Beerse, Hasselt en Bree en wilde nog enkele blinde vlekken op de kaart invullen. In het team van The Outfit Factory werd de meest geschikte partij gevonden.

“Met de vestigingen van The Outfit Factory in Borsbeek en Lier versterken we onze aanwezigheid in de provincie Antwerpen. Zo kunnen we een nog betere dienstverlening aanbieden en wordt de interactie met onze klanten alleen maar groter”, klinkt het bij Prosafco. “De technische competentie en het cliënteel van The Outfit Factory vormen een zeer grote toegevoegde waarde in ons groeiverhaal.”

The Outfit Factory is gevestigd in Lier en heeft ook een vestiging in Borsbeek. Het bedrijf telt 20 medewerkers en is gespecialiseerd in eigentijdse werkkledij en bedrijfsmode. The Outfit Factory beschikt verder over een eigen grafische afdeling en bedrukkingsatelier waar bedrijfskledij en promowear gepersonaliseerd worden met logo’s of corporate identity-kenmerken.