VMDMThe Beast 666 en Six O Six zijn de twee nieuwe bieren van Vossen met de Meynen. Jef Meynen en Patrick Vossen kozen voor een toegankelijk donker bier (Six O Six) en een koppig en erg bitter bier (The Beast 666). Met de opbrengst van de verkoop steunt VMDM het Rondoufonds dat onderzoek doet naar de spierziekte Duchenne. Chef Jeroen Meus, peter van het fonds, was aanwezig bij de lancering van de twee bieren.

Het bier The Beast 666 is helemaal opgebouwd rond 666, het zogenaamde getal van de duivel. Het alcoholgehalte is 6,66% vol. en het bier heeft een stevige bitterheid van 66 IBU. Er worden twee hoppen gebruikt van Amerikaanse oorsprong: Chinook en Simcoo. Tijdens de 66 minuten koken zijn er 6 hopgiften. Bij het brouwen van dit bier worden 6 verschillende soorten mout gebruikt.

Six O Six, de opvolger van VanAcht, is een donker bier met een alcoholgehalte van 6,66% vol. Het heeft een bitterheid van 28 IBU. Voor de receptuur, die op punt werd gesteld door Gunther Bensch van brouwerij Montaigu in Scherpenheuvel, worden 4 soorten hop en 6 verschillende soorten mout gebruikt. Six O Six heeft ‘een chocoladebroodachtige neus met een hoppige toets, op smaak gebracht met een snuifje donkere cassonade’.