Telenet laat shoppers gratis parkeren

WinkelenDe Mechelse randparkings Douane en de overloopparking aan de Nekker zijn niet beschikbaar voor gebruikers van de Shopping Shuttle op zaterdag 26 en zondag 27 december omdat ze ingenomen worden voor de Kerstjumping in de Nekkerhal. Telenet stelt daarom gratis zijn parking aan de Liersesteenweg ter beschikking voor de Shuttle gebruikers.

De stad Mechelen is Telenet dankbaar dat het een deel van z’n parking wil openstellen. Shopping Shuttle gebruikers kunnen er hun wagen gratis stallen, op zaterdag van 9.30u tot 19.30u, en op zondag van 10.30u tot 19.30u. Zondag zijn de winkels open van 11 tot 18u.

Als gevolg van de wijziging wordt de route van de Shopping Shuttle dat weekend uitgebreid met een extra stop. Na vertrek vanaf de Telenet parking houdt de shuttle ook halt op de Veemarkt en zet dan zijn weg verder langs het normale parcours.

Om gebruikers te informeren, worden o.a. dynamische parkeergeleidingsborden en extra signalisatieborden ingezet. De diensten van de Shopping Shuttle worden verzekerd door Hallo Taxi uit Mechelen.