Telenet genomineerd voor Belgian Sponsorship Awards

sponsorship awardsTelenet heeft twee nominaties op zak voor de Belgian Sponsorship Awards die op 15 januari worden uitgereikt in het Vaudeville Theater in Brussel. Met de Belgian Sponsorship Awards huldigt de professionele sponsorship industry in België voor het eerst haar beste dossiers.

Er worden prijzen uitgereikt in vijf categorieën:Beste Sport Sponsoring, Beste Kunst en Cultuur Sponsoring, Beste Maatschappelijke Sponsoring, Beste Sponsoring Activatie en Beste Low Budget Sponsoring.

Telenet werd genomineerd in de categorie Beste Sport Sponsoring, waar het Mechelse bedrijf het moet opnemen tegen Electrabel, ING en Optima, en in de categorie Beste Maatschappelijke Sponsoring, waar de andere genomineerden Proximus en Electrabel zijn.

De jury van de Belgian Sponsorship Awards bestaat uit William Fenton, voorzitter van de raad van bestuur van The European Sponsorship Association, Jerome Bouchat, expert in sport marketing en sponsorship evaluation, Sabine Denis, director van Business & Society Belgium, Sophie Detremmerie, business director van het Festival van Vlaanderen en Jos Verschueren, programmadirecteur sportmanagement aan de VUB.