Telenet Business lanceert vanaf 1 april een nieuwe versie van Corporate Fibernet met de hoogste download- en uploadsnelheid voor de KMO-markt. Deze internetoplossing met inbegrepen back-uplijn is het snelste coaxproduct van Telenet, en sluit aan bij het Europees koppeloton.

Deze nieuwste versie van Corporate Fibernet biedt de klant snelheden van 500 Mbps download en 50 Mbps upload (afhankelijk van het internetverkeer en andere technische factoren). Dankzij deze hoge up-en downloadsnelheid is het mogelijk geavanceerde toepassingen met velen tegelijk zonder vertragingen te gebruiken, zoals applicaties in de cloud en videoconferencies in HD.

Corporate Fibernet biedt bovendien een back-up connectie. Zo is de klant altijd verzekerd van een hoogwaardige internetverbinding, wat er ook gebeurt. Voor deze connectie heeft de klant keuze tussen verschillende snelheden. Corporate Fibernet-klanten krijgen naast een 24/7 ondersteuning door een team van ervaren B-to-B-telecomspecialisten ook een service- en herstelgarantie (SLA).

Martine Tempels, Senior Vice-President Telenet Business: “De voortdurende investeringen in ons netwerk staan ons toe om deze ultieme internetverbinding op maat van het KMO budget aan te bieden. Daarom lanceren we Corporate Fibernet 500/50 Mbps: het is ons snelste internetproduct, afgetoetst aan de noden van de klant en met de beste service.”