MECHELEN – Het Mechelse Tailormate heeft een aantal knappe projecten uitgevoerd. Zo werd het nieuwe hoofdkantoor van het Mechelse Colt ingericht en werden in tankstations Croustico-broodjescorners geïnstalleerd.

Colt ontwerpt en installeert systemen voor brandventilatie, klimaattechniek en natuurlijke ventilatie. Voor de totaalinrichting van hun nieuwe kantoren in Mechelen werd een beroep gedaan op Tailormate, gespecialiseerd in standenbouw, projectinterieur en print en belettering.

Tailormate voerde de volledige werfcoördinatie uit, installeerde alle glazen scheidingswanden en plaatste het vast meubilair. Daarbij hoorden zo’n vijftig maatkasten die werden gebouwd in het atelier van Tailormate.

Broodjescorners

Croustico herwerkte zijn volledige assortiment en daarom moest de aankleding van de Croustico broodjescorners in de Total tankstations ook mee evolueren. De corners, o.a. aan het Total tankstation langs de E19 in Waarloos, kregen een totale makeover van Tailormate. Dit gebeurde in nauwe samenwerking met communicatiebureau Berlin.

De verkoopstogen werden afgewerkt met Mortex, een fijne gekleurde coating met betonlook. Om de werking van de tankstations zo weinig mogelijk te verstoren, werd de installatie in 3 dagen uitgevoerd.