logo_tailormate_newHet Mechelse Tailormate specialiseerde zich de voorbije 10 jaar in het ontwerpen en maken van beursstanden, displays en materialen voor de marketing- en communicatiesector. Nu breidt het bedrijf uit Mechelen-Noord met een eigen uitgebreid machinepark en team de activiteiten uit met interieurbouw.

Als productiehuis levert Tailormate tools and solutions om commerciële merken doeltreffend te promoten en te versterken. Het bedrijf van Maarten Provinciael, Ignace Degens en Kevin Goovaerts verzorgt daarbij het hele traject, van ontwerp en productie tot logistieke uitvoering. Aangezien Tailormate reeds de productie van shop-in-shop concepten voor verschillende topmerken uit de retail voor zijn rekening nam, wordt nu de brug geslagen naar de ontwikkeling van totaal interieurs voor de zakelijke markt. “We willen de komende jaren interieurs voor winkels, bars, restaurants, kantoren en vrije beroepen realiseren, of het nu gaat over een totaalinrichting of de productie van een ontvangstbalie of etalage”, aldus Ignace Degens.

In 2015 werd fors geïnvesteerd in de uitbouw van het machinepark in de afdeling schrijnwerkerij en werd een geïntegreerde samenwerking opgestart met AnA-interieur. “We zullen naast het creëren van mooie omgevingen en de juiste sfeer aangepast aan de noden en waarden van commerciële merken, vooral inzetten op bezoekersbeleving en innovatie”, zegt Ignace Degens. Tailormate kan daarbij rekenen op zijn jarenlange ervaring in de wereld van de brand activation. “De op maat gemaakte technologieën zoals Audience Measurement of Augmented Reality welke een essentieel deel zullen gaan uitmaken van interieurconcepten in de toekomst.”