Tailormate groeit op verschillende manieren en een toenemend klantenbestand is daar één van. Het Mechelse bedrijf, actief in de standen- en interieurbouw, besteedde de laatste maanden heel wat energie in het prospecteren van potentiële, nieuwe klanten.

“Dat heeft inderdaad z’n vruchten afgeworpen”, zegt Iwan van der Logt, sales- en marketingverantwoordelijke bij Tailormate. “We krijgen veel meer aanvragen binnen en reeds bestaande klanten blijven ons het volledige vertrouwen geven.” De prospectie gebeurde zowel in de interieurbouw voor horeca, kantoren en winkelinrichting, als voor de standenbouw.

Investeringen

Door die groeiende klantenportefeuille investeert Tailormate ook intern. “De kwaliteit die we vandaag voor de dag leggen is ontzettend belangrijk. We willen die dan ook behouden en investeringen zijn dan noodzakelijk”, duidt Iwan van der Logt. Momenteel zijn er een 30-tal medewerkers actief bij het bedrijf, maar doordat er alsmaar meer opdrachten uitgevoerd kunnen worden, komt er extra ruimte vrij voor meer personeel. “Recent zijn er al wat versterkingen bijgekomen, maar we zijn nog steeds op zoek om een aantal posities in te vullen.”

Verder wordt er fors geïnvesteerd in de verdere uitbouw en vernieuwing van het machinepark. Eind vorige maand werd er nog een nieuwe houtbewerkingsmachine geïnstalleerd. Ook de werkruimte wordt flink vergroot, met een extra magazijn en een uitbreiding van de kantoren. Mechelen-Noord blijft daarbij wel de uitvalsbasis.

Tailormate werd in 2005 opgericht door Kevin Goovaerts en Ignace Degens. Aanvankelijk specialiseerde het bedrijf zich in de uitwerking en promotie van events, maar daar kwam al snel standenbouw bij. Sinds begin vorig jaar breidde Tailormate de activiteiten uit met interieurbouw voor de zakelijke markt.