t-interim laat zijn goede hart zien

Kuipket-interim, de uitzenddivisie van de Mechelse t-groep, is ook dit jaar aanwezig tijdens de Lotto Zesdaagse van Vlaanderen-Gent. Niet alleen sponsoren ze één van de ploegen, ze zetten ook een ludieke actie op ten voordele van Onafhankelijk Leven vzw en alin vzw, twee organisaties die mensen met een beperking ondersteunen bij het zelfstandig wonen.

Tot 22 november kunnen geïnteresseerden zich naast de piste meten met de echte baanwielrenners. Met een fiets op rollen kunnen de bezoekers van de Zesdaagse het 166,6 meter lange parcours van het Kuipke zelf afleggen en zich meten met de echte baanwielrenners. Per deelname vraagt t-interim een bijdrage van minstens één euro, die via Music For Life integraal naar Onafhankelijk Leven vzw en alin vzw gaat. Bovendien wint de deelnemer met de snelste tijd een tochtje met het zeilschip T/S Rupel.

t-interim vindt het belangrijk om elk persoon en elk talent alle kansen te geven, ook binnen de zorgsector. Zo helpt t-interim mensen met een beperking bij de werving en selectie van een geschikte PAB-assistent en vereenvoudigt het al het papierwerk. Via een persoonlijk assistentiebudget (PAB) krijgen mensen met een beperking hulp om onafhankelijk te leven. De PAB-assistenten van Onafhankelijk leven vzw en alin vzw begeleiden deze mensen met bijvoorbeeld huishoudelijke taken, lichamelijke ondersteuningen, verplaatsingen en het beheren van hun budget.

Sven Hubin, marketing- en communicatiemanager bij t-groep: “Vorig jaar hebben we tijdens de Zesdaagse van Gent twee talentvolle wielrenners een duwtje in de rug gegeven door hen te sponsoren. Dit jaar zetten we ons ook in voor mensen met een beperking. t-interim regelt de verloning en contracten van de PAB-assistenten die mensen met een beperking helpen bij het onafhankelijk wonen. Zo draagt t-interim zijn steentje bij om hen alle kansen op een zelfstandig leven te geven.”