T-groep nv neemt afdeling dienstencheques van Hestia Services over

kuisvrouwT-interim, de uitzendafdeling van t-groep nv met hoofdkantoor in Mechelen, heeft de afdeling dienstverlening met dienstencheques bij externe particulieren van Hestia Services vzw uit Asse overgenomen. Dat gebeurde via de afdeling t-interim dienstencheques. De overige bedrijfstakken strijkatelier in residentie Klein Veldeken en dienstverlening met of zonder dienstencheques aan residenten van assistentiewoningen maken geen deel uit van de transactie.

De overname houdt in dat een zeventigtal klanten en elf poetshulpen van Hestia Services overstappen naar t-interim dienstencheques. “Door deze transactie bevestigt t-groep dat de consolidatie binnen de sector van de dienstencheques nog niet voorbij is”, zegt een woordvoerder van de groep.

T-groep nv is actief op verschillende terreinen van HRM. Hoofdaandeelhouder is de Vlaamse overheid. De nv streeft naar winstmaximalisatie; niet van de eigen winst, maar van de meerwaarde voor alle stakeholders. De uitgerekende dividenden worden door de Vlaamse overheid aangewend voor de financiering van sociaal-ethische projecten.

T-interim is een uitzendkantoor met meer dan 60 vestigingen in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Het bedrijf staat niet alleen sterk in algemene uitzendarbeid maar ook in niches zoals t-office, de gespecialiseerde dienstverlening voor de rekrutering van hogere bediendenprofielen, t-heater, het Sociaal Bureau voor Kunstenaars en t-interim dienstencheques, de gespecialiseerde afdeling voor huishoudhulpen met dienstencheques.