werk-gezochtt-groep, de HR-dienstverlener met hoofdzetel in Mechelen, gaat samen met het Europees Sociaal Fonds (ESF) 446 werkzoekende jongeren begeleiden bij hun zoektocht naar werk in Zuid- en Midden-West-Vlaanderen.

Het project WIJ! – WerkInleving voor Jongeren van het ESF is begin juni van start gegaan en loopt tot eind mei 2018. Binnen dit project biedt t-groep de 446 jonge werkzoekenden een sterke oriëntering, een begeleiding op maat en specifieke werkinlevingsprojecten aan om hen te helpen in hun zoektocht naar een job of opleiding.

Als specialist op de arbeidsmarkt heeft t-groep, naast haar eigen t-interimkantoren, een ruim netwerk van passende organisaties die dit project kunnen ondersteunen. Sven Hubin, marketing-  en communicatiemanager van t-groep, licht toe: “Sinds 2013 is t-groep een actieve tenderpartner van de VDAB en samen met hen hebben we het project Op-stap naar werk uitgerold. In het kader van het ESF-project richten we ons specifiek op jonge werkzoekenden die het moeilijk hebben op de arbeidsmarkt. Het is een continue zoektocht naar innovatie en job(creatie) om met of voor iemand net dat stapje extra te kunnen zetten.”

t-groep is als HR-dienstverlener actief in België, Nederland en Polen. Op de Belgische markt is t-groep bekend via de divisie t-interim die zich richt op de markt van de uitzendarbeid, en de divisie Ascento die zijn klanten professioneel en kwalitatief advies aanbiedt op het vlak van rekrutering en selectie, talent management, leadership, HR-interimmanagement en outplacement. In Nederland en Polen is t-groep actief via de uitzendgroep Luba. t-groep hecht als HR-specialist veel belang aan de sociaal-ethische benadering en het duurzaam ondernemen, gekoppeld aan een marktconforme dienstverlening.