Joris Dresselaers.

BORNEM – Syneton uit Bornem, Belgisch marktleider voor het leveren van softwarepakketten aan KMO’s, krijgt versterking. Joris Dresselaers is de nieuwe CTO van het bedrijf.

Joris Dresselaers  zal de  toepassingsgebieden van Syneton’s producten Admin-IS en Admin-Consult voor de automatisatie van de administratie van accountancybedrijven en de automatisatie van het management van consultancybedrijven verder uitdiepen en nieuwe producten ontwikkelen.

De nieuwe CTO van Syneton behaalde aan de Karel de Grote-Hogeschool in Antwerpen een Bachelor Toegepaste Informatica.

Bij de start van zijn carrière in 2005 deed hij ervaring op inzake webapplicaties en cloudtoepassingen bij onder andere Janssen Pharmaceutica, Morres meubel, Microsoft Consulting Services en Fortis Insurance. De overstap naar Capgemini bracht hem bij Delhaize waar hij werkte als software architect op de HR afdeling. Hij was tevens projectleider voor de stroomlijning van het Delhaize Direct e-commerce platform.

In 2012 werd Joris Dresselaers lead architect bij Wolters Kluwer België. Hij leidde er het team van software-architecten bij de migratie van de Belgische fiscale en boekhoudkundige applicaties naar de cloud. In 2015 werd hij program manager voor Wolters Kluwer België en kwam hij aan het hoofd van het Tax & Accounting België Cloud Programma van dit bedrijf. Later werd hij bij uitbreiding verantwoordelijk voor het kantoorbeheer domein.

Digitalisering van administratie

Over zijn overstap naar Syneton is Joris bijzonder enthousiast: “Aan de uitdaging om Syneton te positioneren als ideale partner voor de digitalisering van administratie op zowel Belgisch als Europees niveau kon ik niet weerstaan.”

Rudi Cleymans van Syneton: “Joris zal Syneton helpen bij de uitbouw van onze dienstverlening. Zijn Europese ervaring vormt samen met zijn uitstekende technische expertise en doorgedreven ervaring in het coachen van teams een ongelooflijke toegevoegde waarde voor ons bedrijf. Het zal de groei van Syneton ongetwijfeld in een stroomversnelling brengen.”

Joris is 35 jaar, gehuwd, papa van twee dochters en woont in Oud-Turnhout.