Syneton uit Bornem heeft een nieuwe CEO. Zaakvoerders Ortwin Van Leuven en Rudi Cleymans hebben Dina De Haeck aangesteld als opvolger van Rudy Cleymans. Ze trad in functie op 1 februari.

Rudi Cleymans is vanaf nu vooral actief als spreker rond digitalisering en de kracht van het nieuwe netwerken en blijft daarmee de PR van Syneton verzorgen.

“Ik wil Dina gelukwensen met haar nieuwe functie”, aldus Rudi Cleymans. “Met Dina vindt Syneton de sterke persoonlijkheid en de ervaring die nodig is om de grote uitdaging van de ingezette exponentiële groei verder te zetten en tot een succes te maken. De benoeming is het resultaat van een maandenlange zoektocht naar iemand die Syneton op een hoger niveau kan tillen. Er waren 84 kandidaten, waarvan er uiteindelijk 7 na een interne selectieprocedure gescreend werden door de Accord Group. Dina was de jongste, met het meeste potentieel.”

Dina De Haeck (38) woont in Puurs. Zij leidde de afgelopen 2 jaar Eurofins Central Laboratory in Nederland. Tussen 2011 en 2015 was zij COO bij Arseus Dental & Medical.

Dina is heel gemotiveerd om de functie van CEO van Syneton op te nemen: “Syneton heeft gedurende 15 jaar een mooie reputatie opgebouwd. Personeel en klanten beloonden het bedrijf met de award Excellente Onderneming  en door kwaliteitsvolle oplossingen zorgt het bedrijf ervoor dat de bestaande klanten trouw blijven en dat er jaarlijks vele nieuwe klanten voor de Syneton software kiezen. Daarmee wordt hun administratie zo eenvoudig dat ze een aanzienlijke tijdsbesparing realiseren. Het is knap dat op dit moment 80% van de geautomatiseerde accountantskantoren kiest voor de Syneton software. Het bedrijf verkent intussen ook de accountantsmarkt in enkele naburige landen.”

“Deze software is echter te goed en te mooi om enkel naar accountants, boekhouders en revisoren te verdelen. Ook boekhoudafdelingen van KMO’s kunnen hiermee heel wat administratietijd winnen. Hetzelfde geldt voor elk ander dienstverlenend bedrijf dat draait op ingezet menselijk kapitaal en terugkerende taken zoals advies- en syndicuskantoren, studieburelen, enz. Dat opent heel wat mogelijkheden, waar ik met passie de schouders onder zet.”