Sweet Paradise breidt wagenpark uit

sweetparadiseSweet Paradise, de groothandel uit Bornem die gespecialiseerd is in de distributie van schepsnoep via snoepmeubels in de Benelux en Frankrijk, heeft 12 nieuwe Mercedes-Benz Sprinter bestelwagens in gebruik genomen en vernieuwt daarmee een deel van zijn vloot. Dat meldt Truck & Business.

Sweet Paradise vervoert zijn snoepmeubels met meer dan 60 voertuigen naar klanten in de Benelux en Frankrijk. Omdat een deel van de vloot aan vernieuwing toe was, werd opnieuw samengewerkt met Mercedes.  De 12 nieuwe Mercedes-Benz Sprinters werden aangeschaft bij concessiehouder Jacobs uit Sint-Niklaas, waarmee Sweet Paradise al 10 jaar samenwerkt. De voertuigen worden gefinancierd via Mercedes-Benz Financial Services.

Sweet Paradise werd opgericht in 1995 door Theo Nauwelaerts. In 2009 werd het bedrijf overgenomen door snoepproducent Astra. Het bedrijf telt momenteel 15 werknemers en draaide in 2013 een omzet van 15 miljoen euro. Sweet Paradise biedt voor zijn snoepmeubels een keuze uit meer dan 200 verschillende soorten snoep. Daarbij horen klassiekers als colaflesjes, zure beertjes en draculatanden maar ook suikervrije, gelatinevrije en glutenvrije snoepjes met natuurlijke kleurstoffen.