Voor het vierde jaar op rij verzamelde Voka – Kamer van Koophandel Mechelen donderdagavond haar leden-ondernemers en sympathisanten in het Mechelse kasteeldomein Tivoli. Het jaarlijkse zomerevent Summer@Voka bracht dit keer ruim 200 ondernemers op de been.

Summer@Voka staat in het teken van China, omdat Voka van 14 tot 21 oktober op missie trekt naar Chongqing, Shenzhen en Macau. De aanwezigen, die bij hun inschrijving hun geboortejaar moesten opgeven, kregen op hun naambadge vermeld welk dier ze volgens de Chinese kalender zijn. Aan tijgers, hanen, slangen, apen en ossen dus geen gebrek op Summer@Voka. Op de tafels vonden ze meer over de karaktereigenschappen van al deze Chinese dieren, extra stof om over te praten tijdens het netwerkmoment.

“Door Amerika uit het klimaatakkoord van Parijs te halen, geeft president Trump de leidersrol in de strijd tegen de klimaatverandering aan China. Ook als Voka bereiden we ons dus maar beter goed voor, willen we mee aan het stuur kunnen zitten als het over onze toekomst gaat”, stelt Jan Scheirs, voorzitter Voka – Kamer van Koophandel Mechelen, in zijn inleiding.

Made in Mechelen was erbij en onze fotograaf Joren De Weerdt zette de aanwezigen op de foto.