Succesvolle AED Group zoekt extra medewerkers

AEDAudiovisueel specialist AED Group uit Willebroek zoekt maar liefst zeven nieuwe vaste medewerkers. “De bedrijven in de groep groeien sterk en hebben ambities om nog verder uit te breiden op de Europese markt in de audiovisuele sector. Daarom zoeken we extra medewerkers. Het gaat zowel om technische als om administratieve profielen en we selecteren graag mensen uit de eigen regio”, zegt Filip Van Vlem, International PR & Communications Manager van AED Group Headquarters.

“Alle nieuwe medewerkers komen terecht in het AED hoofdkwartier in Willebroek in verschillende bedrijven van de groep: AED Display, AED Repair, AED Second Hand, AED Rent en AED group.”

De reden dat AED vooral mensen uit de regio wil aantrekken, is dubbel. Filip Van Vlem: “Ondanks het feit dat AED een internationaal bedrijf is dat de Europese markt bedient, blijft de lokale verankering sterk aanwezig. We vieren in 2016 de 30ste verjaardag van AED, en de onderneming was steeds gevestigd in de Mechelse regio.  Eerst was dat in de Jan Bolsstraat in Mechelen, en vanaf 1999 op het bedrijventerrein De Veert aan het station in Willebroek. In 2014 werd AED Studios in Lint toegevoegd na het faillissement van Alfacam.”

Naast die lokale verankering is er ook nog het milieu-aspect. “Het AED Ecology charter streeft ernaar om de eco footprint van het bedrijf zo veel mogelijk te beperken en dat vertaalt zich in het hele business proces: LED-lampen, zonnepanelen, warmtepompen, intelligente verlichting, waterrecuperatie, warme luchtrecuperatie, een elektrisch wagenpark… Maar ook slim transporteren en het woon-werk verkeer minimaliseren behoren tot deze totaalfilosofie.”

In de jobadvertenties staat dan ook steeds uitdrukkelijk vermeld dat het hoofdkwartier van AED zich vlakbij het treinstation bevindt. Een uitgebreide beschrijving van de jobaanbiedingen vindt u hier.