kvmechelenVijf weken voor de eerste thuiswedstrijd van de nieuwe competitie (8 augustus tegen Moeskroen) heeft KV Mechelen al bijna zoveel abonnementen verkocht als het volledige vorige seizoen. Voor het vak H1 van de nieuwe zittribune is geen enkel abonnement of kaartje meer beschikbaar.

Ook de hoofdtribune (nog 25 plaatsen in blok A en 14 in blok B) en het vak H3 (nog 17) zijn al bijna uitverkocht. Wie daar nog een plaatsje wil, moet zich dus haasten. In het nieuwe grote staanvak I zijn nog zo’n 1.000 van de 4.000 plaatsen beschikbaar.

Intussen wordt volop verder gebouwd aan de nieuwe tribune van KV Mechelen. De ruwbouw van de staantribune is klaar en vorige week werden de eerste steunpilaren geplaatst voor de zittribune die bovenop het staangedeelte komt.

De werkzaamheden verlopen zoals gepland. Tijdens het bouwverlof wordt ook gewoon verder gewerkt. Als het eerste niveau helemaal klaar is, wordt gestart met de opbouw van de zittribune. De werken aan de kant van Telenet achter het doel gaan van start in september.