K3Studio 100 uit Schelle heeft een samenwerkingsakkoord afgesloten met Bigben Interactive N.V. uit (Tubize) dat actief is in de distributie van videogames en audio-accessoires.

De eerste realisatie binnen deze licentie-deal koppelt de accessoirelijn van Bigben Interactive aan het overbekende K3 van Karen, Kristel en Josje. In eerste instantie gaat het om de K3 Radio en CD-speler, de K3 Sing-Along Sound Tower en de K3 Wekkerradio. Bigben Interactive sluit niet uit dat er in de toekomsten projecten rond andere Studio 100-figuren worden uitgewerkt.

Toen Studio 100 in 1996 werd opgericht door Hans Bourlon en Gert Verhulst waren er slechts vijf werknemers. Nu heeft het entertainmentbedrijf uit Schelle meer dan 1.000 FTE’s en vestigingen in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en Australië.

BigBen Interactive is een Frans bedrijf dat werd opgericht in 1981. Het kreeg een Belgische verankering door in 1999 Atoll Soft te kopen. De Belgische tak in Tubize heet nu Bigben Interactive Benelux. Bigben Interactive is een grote Europese speler op de markt van videogames.