Strategische partner voor Sky Man International

skymanHet Boomse Sky Man International, gespecialiseerd in het vervaardigen van hijs-, hef- en transportwerktuigen, heeft in het Nederlandse EcoTec Gevelliften een nieuwe strategische partner gevonden. Beide bedrijven zullen hun krachten bundelen voor het ontwerp en de fabricatie van roofcars (systemen om gevels van gebouwen te bereiken).

Zowel Ecotec Gevelliften als Sky Man International hebben specifieke productiemogelijkheden en complementaire engineering know how om samen tot betere resultaten te komen in hun eigen specifieke afzetmarkten.

De Belgische klanten van Sky Man en de klanten in de exportlanden (met uitzondering van Nederland) zullen een bredere keuze krijgen van standaard en op maat gemaakte BMU’s (Building Maintenance Units). EcoTec zal zijn aanbod kunnen verruimen en de Sky Man BMU’s verdelen in Nederland.

“Onze twee bedrijven delen eenzelfde visie en aanpak: producten creëren met een toegevoegde waarde en technische oplossingen met de focus op kwaliteit en productinnovatie. Het partnership vormt een perfecte interactie tussen experts en gecombineerde technologie om te kunnen voldoende aan de steeds strengere eisen van een steeds evoluerende markt. De samenwerking zal voor beide bedrijven leiden tot een betere competitiviteit, zodat we onze individuele doelen kunnen bereiken en zelfs overtreffen”, zegt een woordvoerder van Sky Man International.