Stieren van Bornem steunen De Meerpaal

DeMeerpaalDe leden van serviceclub Round Table 73 Bornem, ook bekend als de Stieren van Bornem, hebben een cheque van 1.000 euro overhandigd aan De Meerpaal vzw. Het bedrag is een bijdrage voor het nieuwbouwproject van De Meerpaal, een Willebroekse vzw die zich inzet voor de fulltime opvang van twintig personen met een hersenletsel.

De 1.000 euro werd ingezameld met de verkoop van het blonde clubbier StierenBier73, dat op ambachtelijke wijze wordt gebrouwen in samenwerking met microbrouwerij Den Triest uit Kapelle-op-den-Bos. Het StierenBier zit in flessen van 73 cl, verwijzend naar de naam van de club. “Ook in de toekomst zal de opbrengst van de verkoop van het StierenBier worden geschonken aan het goede doel”, zegt Jeroen De Jonghe, voorzitter van Round Table 73 uit Bornem. Het bier kan worden besteld via de website.

De serviceclub heeft nog een evenement op de agenda staan voor het goede doel. Op donderdag 5 maart organiseert Round Table 73 Bornem voor de derde keer haar Afterworkparty in Carré. De opbrengst van dit feest gaat eveneens naar De Meerpaal vzw.