steylaertsBart Wellens maakt zijn comeback in het veldrijden. Hij wordt ploegleider bij de nieuwe veldritploeg van Steylaerts Tegels en Badkamerrenovatie uit Berlaar.

De grootste namen in het nieuwe veldritteam worden Gianni Vermeersch en Maud Kaptheijns. Gianni Vermeersch, met een selectie voor het WK 2015 en een achtste plaats op het BK in 2015, wil dit jaar zijn grote doorbraak realiseren en opnieuw aanknopen met de top. Maud veroverde recent nog de derde plaats op het WK bij de vrouwen onder de 23 en ook zij staat voor het jaar van de doorbraak.

Steylaerts Cycloteam wil dit seizoen de absolute challenger worden in het veldrijden voor mannen en vrouwen. Op dit ogenblik wordt nog onderhandeld met andere veldrijders om de ploeg te versterken.

De fans krijgen dus opnieuw een tweestrijd tussen Bart Wellens en zijn eeuwige rivaal Sven Nys, die dit jaar als ploegleider zal aantreden voor Telenet-Fidea.

Steylaerts is er trots op om deel uit te maken van de comeback van Bart Wellens in het veldrijden en hoopt op deze manier zijn naamsbekendheid in Vlaanderen nog te versterken.

Het Berlaarse bedrijf, al jarenlang het Belgische nummer één in zijn sector (bron: Trends top 100.000), richt zich naast de tegelverkoop voornamelijk op badkamerrenovaties en stelt meer dan 80 mensen te werk.

De sterke groei van het familiebedrijf wordt deze zomer nog meer in de verf gezet met de opening van een nieuwe toonzaal in Temse, waar Troubleyn Tegels momenteel omgebouwd wordt tot een Steylaerts showroom.  Dit jaar verwacht Steylaerts een jaaromzet van ruim 30 miljoen euro.