LIER/MECHELEN – JCI Lier heeft haar nieuwe voorzitter gekozen. Steven Pauwels, managing partner van het Mechelse Roolit, neemt de taak van Kenneth De Decker over.

De 38-jarige Steven Pauwels stelde zich in november 2016 kandidaat om lid te worden van JCI Lier en trad in mei 2017 ook effectief toe. Een jaar en twee maanden later mag hij zich voorzitter van de grootste lokale afdeling van de provincie Antwerpen noemen.

“Ik ben ervan overtuigd dat ik enorm veel kan bijleren in deze nieuwe functie. Het vereist een andere aanpak dan die van een bedrijf leiden, en dat zal aanpassen zijn”, zegt Steven Pauwels. “Ik wil dit jaar alle mensen die mij met open armen ontvangen hebben, zeker iets terug kunnen geven. Met het sterke team achter mij moet dit lukken.”

De nieuwe Raad van Bestuur bestaat uit Britt Gevers, Dorien Hens, Toon Vervoort, Mitchel Smedts, Wouter Rillaerts, Nadia Van Mechelen en Kenneth De Decker.

Positieve impact

“De voorbije jaren zijn er goede zaken opgestart en die moeten we zeker verderzetten. Daarnaast streef ik ernaar om individuele coachingtrajecten op te starten. Die gaan niet rond thema’s die worden opgelegd, maar zaken waar deelnemers zelf iets over willen leren. Als persoon kan je daar enorm veel uit halen. Zo zijn we toch bezig met het maken van positieve veranderingen in iemands leven”, aldus Steven Pauwels.

Kenneth De Decker geeft de fakkel met trots door: “Het afgelopen jaar verliep uitstekend. Heel wat nieuwe leden hebben zich gesmeten onder het thema #fallforward. De twee awards en een merit op het Vlaams Congres 2018 waren een extra bonus. Ook de nieuwe generatie is klaar om de komende jaren knappe projecten te organiseren.”