Steven Heyde wordt regional director Trend Micro Benelux

heydeBeveiligingsspecialist Trend Micro, met Belgische vestiging in Mechelen Noord, benoemt Steven Heyde tot Regional Director van de nieuwe Trend Micro Benelux-organisatie. Steven Heyde was tot nu country manager voor Trend Micro Belux.

Patrick Dalvinck, Vice President Continental Europe bij Trend Micro, ziet in Steven Heyde de geschikte man voor deze nieuwe functie. “De voorbije jaren heeft Steven in België en Luxemburg het Trend Micro ecosysteem fors kunnen uitbouwen met nieuwe klanten en partners, en tegelijk heeft hij de interne werking nog efficiënter en doelgerichter gemaakt. Ik ben ervan overtuigd dat onder zijn leiding ook op Benelux-niveau heel wat synergieën kunnen worden gerealiseerd en het ecosysteem verder kan groeien.”

Steven Heyde is enthousiast over deze nieuwe uitdaging. “Ik heb eerder al met Trend Micro Nederland samengewerkt en kijk dus enorm uit naar de hernieuwde contacten met onze klanten, partners en collega’s in Nederland. Onze strategische focus van Trend Micro als threat defense expert voor content, cloud en datacenter security oplossingen betekent voor onze volledige regio een enorme groeiopportuniteit. Het is dan ook essentieel dat we blijven investeren in ons Benelux team van 40 medewerkers en dat we lokale successen met zowel klanten als partners kunnen delen. Alleen dan zullen we verder kunnen groeien in onze traditionele en nieuwe technologieën.”

De uitbouw van een Benelux-organisatie vindt Steven Heyde een logische stap. “Veel van onze klanten en partners hebben zelf een Benelux-organisatie, en het is dus niet meer dan logisch dat wij hen ook op dat niveau kunnen aanspreken. Onze focus, visie en strategie slaan aan bij onze lokale bedrijven. Met meer dan 25 jaar ervaring in beveiliging helpen we een duidelijk beeld te scheppen in de security chaos van punt-oplossingen die vaak over de jaren heen werden gecreëerd. Integratie en consolidatie zijn key! Deze helpen immers onze klanten opnieuw grip te krijgen op het risico dat je als bedrijf loopt in deze digitale wereld.”

De oprichting van de Benelux-organisatie en benoeming van Steven Heyde als Regional Director voor deze regio gaan onmiddellijk in. Heyde wordt zo de facto country manager voor de drie betrokken landen: België, Nederland en Luxemburg.