Sterrenchefs voetballen voor G-Sport

Axel Colonna-Cesari en Anneleen Soethaert.

Axel Colonna-Cesari en Anneleen Soethaert.

Een indrukwekkende line-up van sterrenchefs is maandag te zien bij Sterren op de Grasmat in sportcentrum Koningsbos in Koningshooikt. Het voetbaltornooi Sterren op de Grasmat is een initiatief van Axel Colonna-Cesari, chef van Centpourcent in Sint-Katelijne-Waver.

Op maandag 21 september organiseert Axel voor de derde keer dit voetbaltornooi. Het is niet alleen een leuke bijeenkomst van chefs, maar ook en vooral een ondersteuning van een sociaal project. De opbrengst van Sterren op de Grasmat gaat dit jaar naar G-Sport: alle sporten waar personen met een handicap of beperking aan kunnen deelnemen.

Na een dag sporten op de grasmat volgt een Walking Dinner in de Porsche concessie in Mechelen waar ook de resultaten van het tornooi bekend gemaakt worden.

Dit zijn de deelnemende restaurants: Berto, Boury, Centpourcent, De Jonkman, De Karmeliet, De Pastorie, De Tuinkamer, Epicerie du Cirque, Hertog Jan, Hof van Cleve, Innesto, Kommilfoo, La Durée, La Source, Le Dôme, Likoké, The Jane, Publiek, Sel Gris en Vrijmoed.

Om 14 uur worden penalty’s getrapt door de chefs, de organisatoren, 7 G-sporters van Wavria en BV’s. In het doel staan Mats Sels van AA Gent en Colin Coosemans van KV Mechelen.

De finale wordt becommentarieerd door Dirk Deferme en Sabine Goethals. Scheidsrechter is Luc Wouters en de twee ploegen die de finale spelen, krijgen ook een topcoach: Aad de Mos en Glen De Boeck.