MECHELEN – Stassart11 lanceert een nieuw concept: De Namiddag van Stassart11. DE BORGHT, dat onlosmakelijk verbonden is met de Mechelse culinaire hotspot, biedt zo voortaan een totaalbeleving aan.

Stassart11 staat gekend om haar foodsharingconcept in de Goswin De Stassartstraat 11 in Mechelen. Daarbij worden kleurrijke, gezonde gerechten gedeeld met tafelgenoten zodat iedereen alles kan proeven en niet beperkt is tot één of twee gerechten. Die deelformule wordt nu ook doorgetrokken naar de namiddag.

Hilde De Meyts, één van de twee zaakvoerders: “Ik heb het zelf altijd heel gezellig gevonden als er allerhande bordjes op tafel staan waar iedereen van kan proeven en eten. Voor mij is het gewoon het summum van gezelligheid.”

Tijdens De Namiddag van Stassart11 worden vanaf 14u30 huisgemaakte desserts voorgeschoteld. Die zijn gemaakt op basis van biologische bloem, kokosbloem en rietsuiker. “Kortom, hemelse taarten en tartelettes vervolledigd met Italiaanse koffie of diverse soorten biologische, handgeplukte thee. Wie minder van zoet houdt, kan opteren voor de Stassart11 Apero. Daar vergezellen huisgemaakte dips en speciale crackers porto, sherry of een lekkere selectie bubbels en wijn.”

Totaalbeleving

Conceptstore DE BORGHT, gespecialiseerd in bloemen en foodgerelateerde decoratie en waarvan Stassart11 het culinaire uithangbord vormt, zet zich daarmee nog sterker op de kaart door de totaalbeleving aan te bieden.

“Tafelen in een prachtige setting met kleurrijke bloemen en decoratieve elementen kan er voor zorgen dat het eten nog smakelijker wordt, en dat de sfeer helemaal ultiem is”, vertelt Hilde De Meyts. “Alles wordt op die manier naar een hoger niveau getild.”