Startersgids: gps voor beginners

startersgidsBij het opstarten van een eigen bedrijf komt heel wat kijken. Om starters daarbij te helpen, lanceert Unizo de Startersgids. Deze gids bevat 368 pagina’s boordevol informatie: over het ondernemersplan, hoe starters best hun bedrijf gefinancierd krijgen en welke vennootschapsvorm het best bij hen past. Ook de rechten en plichten op het vlak van boekhouding, BTW en belastingen komen uitgebreid aan bod.

De gids is volgens Unizo de meest uitgebreide op de markt. Hij kost 25 euro en je krijgt er meteen ook startersvouchers en tal van kortingen bij. Met de inlogcode in het boek krijgen ondernemers onmiddellijk toegang tot extra tools en documenten.

Unizo noemt de gids een gps voor alle jonge en startende ondernemers en vrije beroepers, die alle aandachtspunten toelicht op een heel concrete, onmiddellijk toepasbare manier. Geen lees-, maar een doe-boek en een goede investering voor iedereen die eraan denkt zelfstandige te worden én voor alle (jonge) ondernemers en vrije beroepen. De gids werd gerealiseerd met de knowhow en ervaring van de Unizo Startersservice.