BLAASVELD – Consultancy op het gebied van veiligheid en een schoonheidssalon is geen alledaagse combinatie, maar wel eentje die YELL Consulting toepast. De vennootschap uit Blaasveld deelt zich op in twee takken: een consultancyagent op Brussels Airport en Brucargo en Beautician@Home, een schoonheidssalon dat bij de mensen aan huis komt.

YELL Consulting is gegroeid uit ASFS bvba waar Yannick Spaenjaers 2 jaar werkzaam is geweest als zelfstandige zaakvoerder. Om vanuit zijn ervaring als onafhankelijk consultancyagent een bredere doelgroep te bereiken, is YELL Consulting opgericht en aandeelhouder geworden van ASFS. YELL.CO Beautician@Home werd bij de opstart mee opgenomen.

“Zowel Elke Weymeers als ik komen uit de securitywereld van Brussels Airport”, zegt Yannick Spaenjaers. “We hebben ons er kunnen opwerken en ontplooien waardoor we nu over heel wat ervaring beschikken. Die ervaring willen we nu delen en onze klanten ondersteunen waar nodig. Elke heeft ook een diploma schoonheidsspecialiste en droomde er altijd al van om dit op zelfstandige basis verder uit te werken. We zagen dit dan ook als een mooie kans.”

Complementair duo

Belgische luchthavens doen een beroep op YELL Consulting voor alles wat met security voor luchttransport of het vervoeren en begeleiden van vrachttransport te maken heeft. YELL.CO Beautician@Home specialiseert zich in onder meer in manicure, pedicure, ontharingen en massages. Dat gebeurt bij de mensen thuis in en rond Willebroek, Mechelen, Puurs en Bornem.

“Yannick houdt zich voornamelijk met de consultancy bezig, terwijl ik het schoonheidssalon beheer. Al wisselen we wel voortdurend ervaringen uit en bieden we ondersteuning naar elkaar toe”, verduidelijkt Elke Weymeers.

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinmechelen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.