SINT-KATELIJNE-WAVER – Reizen klein of groot, Ticket2Travel stelt zich als de ideale partner op. Het reisbureau uit Sint-Katelijne-Waver kiest bewust voor een persoonlijke aanpak, zowel voor de particuliere als de zakelijke klanten.

“Onze specialisatie gaat vooral uit naar het samenstellen van op maat gemaakte reizen”, klinkt het bij Ken Naegels en Sofie Buermans, oprichters en zaakvoerders van Ticket2Travel. “We houden er van om uit te spitten wat een land of een regio te bieden heeft. Op basis van de wensen van de klant stippelen wij dan een traject uit.”

Verrassend

Dat kan bovendien ook om minder voor de hand liggende avonturen gaan. “Is onze klant dol van zoetigheden? Dan weten wij de perfecte Parijse chef te vinden die een kookles rond macarons verzorgt”, aldus Ken Naegels. “Maar evengoed hebben we reeds een reis gemaakt voor drie vrienden die eerst de cultuur in Jordanië opsnuiven, nadien overnachten in de woestijn van Wadi Rum om uiteindelijk te voet de grens met Israël over te steken.”

Het is dan ook dat verrassingseffect waarmee Ticket2Travel zich mee wil onderscheiden. “We willen continu onze klanten verwonderen met wat we aanbieden. Het is dan ook de uitdaging om daar steeds zelf naar op zoek te gaan.”

Persoonlijke service

Sofie Buermans was reeds 18 jaar actief in de reissector. Ze neemt haar ervaring nu mee in het verhaal van Ticket2Travel waar ze samen met haar goede vriend Ken Naegels aan is begonnen. “We delen allebei dezelfde passie, die van het reizen”, vertelt Sofie Buermans. “Ken heeft nu van zijn grootste hobby zijn beroep kunnen maken. Ik wilde dan weer verder gaan in deze sector, maar dan in een kleiner kantoor. Op die manier kunnen we de dienstverlening naar een hoger niveau brengen. Een meer persoonlijke benadering is immers enorm belangrijk wanneer je een reis in elkaar puzzelt.”

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina.