Starter van de week: t s j i n g verhuist naar Mechelen

TsjingDe succesvolle starter t s j i ng, nu nog gevestigd in Leuven en met maatschappelijke zetel in Keerbergen, verhuist nog deze maand naar Mechelen. “We gaan ons vestigen in een pand in de Hanswijkstraat”, zegt CEO en founder Mark Willems. “We kiezen voor Mechelen omdat het totaalplaatje voor ons het meest interessant is. De belangrijkste pluspunten van Mechelen zijn voor ons de centrale ligging, de lagere huurprijzen in vergelijking met Antwerpen en Leuven, betere en goedkopere parkeergelegenheid en een zeer goede bereikbaarheid met de wagen en het openbaar vervoer.”

T s j i n g is een app voor de horeca- en eventsector. Klanten kunnen met hun smartphone drankjes bestellen. Mark Willems: “Met de t s j i n g app en hun eigen smartphone kiezen gasten van events en horecazaken uit een digitale menukaart. Ze sturen hun bestelling rechtstreeks door naar de bar of keuken en betalen optioneel mobiel. t s j i n g-gebruikers genieten zo maximaal van sfeer en gezelligheid in plaats van te moeten wachten op bediening of aan te schuiven aan de bar. Tijdens events verliest iedereen immers tijd in lange files aan de bars. Mensen moeten in populaire horecazaken ook vaak lang wachten om te bestellen of betalen. Beide hebben een negatieve invloed op de beleving. Te lange wachttijden/-rijen remmen bovendien consumptie af waardoor de betrokken ondernemers en drankenproducenten inkomsten mislopen. Deze laatsten krijgen via t s j i n g ook toegang tot marktintelligentie die nog een stuk verder gaat dan deze die we kennen uit de retailmarkt.”

T s j i n g verhuist niet alleen naar Mechelen, maar heeft ook 250.000 euro groeikapitaal opgehaald. 100.000 euro kwam binnen via het Bolero crowdfunding-platform en 150.000 euro werd opgehaald bij een aantal business angels, waaronder Wim Voss. Om de groei te ondersteunen, zoekt t s j i n g trouwens nog een aantal extra Junior en Senior Front-end en Back-end/Full-stack Javascript developers. Meer informatie daarover vindt u hier.

Wilt u ook onze Starter van de Week worden en bent u gevestigd in één van deze gemeenten: Mechelen, Boom, Niel, Rumst, Duffel, Berlaar, Lier, Bornem, Sint-Amands, Puurs, Willebroek, Putte, Sint-Katelijne-Waver, Heist-op-den-Berg, Bonheiden, Kapelle-op-den-Bos, Londerzeel, Zemst, Boortmeerbeek of Keerbergen? Stuur dan een korte beschrijving van uw bedrijf en een paar bijpassende foto’s naar redactie@madeinmechelen.be. Als u in aanmerking komt, wordt u snel door ons gecontacteerd.