Starter van de Week: Stand by BM verzorgt beursstanden van a tot z

stand by bmStand by BM, in 2015 opgericht door Bob Mermans en gevestigd in Duffel, ontwerpt en bouwt modulaire beursstanden op maat. De zaakvoerder werkt momenteel alleen, maar doet voor de opbouw een beroep op een vaste onderaannemer. Met deze werkwijze bedient hij kleine en middelgrote ondernemingen in België en omliggende regio.

Bij Stand by BM kunnen bedrijven terecht voor zowel de volledige standenbouw, als het beursdrukwerk, voertuigbelettering, website, reclameborden, enzovoort. “Vanuit mijn eerste zaak BM Graphics (grafische vormgeving en reclamewerken) ontstond het idee om de klanten nog verder te kunnen ondersteunen in hun communicatie”, verklaart Bob Mermans zijn tweede bedrijf. “Beurzen zijn daarbij een belangrijke pijler en vanuit mijn ervaring tijdens mijn stage is het idee van een eigen standenbouwbedrijf gekomen.”

Een totaalpakket, vanaf het logo ontwerp over de huisstijl, website en drukwerk tot de live communicatie op beurzen, Stand by BM verzorgt de beursstand van A tot Z. “De klant regelt bij de beursdirectie de standplaats en kan het verder aan ons overlaten, van tapijt tot aan tv-schermen en zelfs de filmpjes monteren we mogelijk ook zelf.” Het jonge Duffelse bedrijf werkt met het Belgische BeMatrix-systeem. “Het voordeel is dat de bedrukte panelen uit de frames kunnen worden gehaald en vervangen door andere panelen. Op die manier ontwerpen we modulaire beursstanden, bestaande uit standaard aluminium frames, die met geprinte panelen worden ingevuld. Zo worden de wanden volledig gepersonaliseerd.”

stand by BM IgemoIn zijn prille bestaan verzorgde Stand by BM onder meer de aankleding van de Pitbox van VGL Racing tijdens de 24 uur van Zolder 2015, de beursstand van Aldiva in twee verschillende opstellingen voor Bouwbeurs BIS 2015 en Bouw & Reno 2016 en de beursstand van IGEMO op Wonen 2016.