MECHELEN – Steeds meer bedrijven staan stil bij het belang van audiovisuele content en dat mag ook Mstalli Films ondervinden. Het Mechelse bedrijf startte enkele jaren geleden voor eigen doeleinden, maar door het toenemende aantal opdrachten schiet het nu officieel uit de startblokken.

“We zijn gestart met het maken van kortfilms. Dat gebeurde voornamelijk met vrienden onder elkaar om onszelf en onze cameratechnieken uit te dagen”, zegt zaakvoerder van Mstalli Films Youssef Mstalli. “Nadien kwamen er videoclips bij. Toen we ook dat naar onze hand wisten zetten, wilden we onze doelgroep verbreden. De opdrachten bleven komen en daarom hebben we besloten om alles op dit nieuwe verhaal te zetten.”

Intussen kunnen bedrijven bij Mstalli Films terecht voor reclamespots, bedrijfsvideo’s of promovideo’s. Ook aftermovies van een event behoren tot de mogelijkheden. “We geven bedrijven de keuze om eenmalig een video te maken of om een maandelijks traject te volgen. Daarbij houden we hen telkens met een nieuwe invalshoek in de schijnwerpers.”

Verder kunnen ook muziekartiesten voor hun muziekvideo’s terecht bij Mstalli Films.

Uitgebreide opvolging

Mstalli Films neemt bij een opdracht alles op zich. “We maken een scenario vanuit de verwachtingen van de klant. Als hij of zij totaal geen idee heeft van een video, dan beginnen we zelf op een wit blad. Gedurende de opdracht houden we de klant op de hoogte van de gang van zaken om uiteindelijk samen het gewenste eindresultaat te bekomen”, legt Youssef Mstalli uit.

De ambitie is om na verloop van tijd een eigen vestiging te hebben met een eigen filmstudio. Intussen zijn er al 7 medewerkers actief bij Mstalli Films.

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinmechelen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.