Bilal Zouggaghi en Ousama Berrag geloven in de kracht van snelheid, gecombineerd met een goed design en een scherpe prijs. Met Kwikweb levert het jonge duo kant-en-klare websites. “De e-commercemarkt in ons land groeit harder dan waar ook ter wereld”, zegt de 27-jarige Ousama Berrag. “86% van de Belgen zegt dat ze een product eerst op het internet zoeken, vooraleer ze het in de winkel kopen. Vele ondernemingen komen hier aan tekort. Met Kwikweb willen we elke ondernemer de mogelijkheid geven om hun diensten of producten op een aantrekkelijke manier zichtbaar te maken.”

Beide heren hebben geen vaste werkplek, maar gaan vanuit de cloud aan de slag. “We kunnen dus te allen tijde vanop afstand werken, waar en wanneer we willen. Zelf werk ik voornamelijk thuis in Mechelen”, aldus de 25-jarige Bilal Zouggaghi. Tot de diensten behoren onder andere responsive webdesign, de installatie van SSL-certificaten, de reservatie van domeinnaam en hosting, en updates. “Omdat we geen kosten aan een pand hebben, kunnen we deze diensten tegen een lage prijs aanbieden. Ik zou zelfs durven zeggen dat we de goedkoopste in heel Europa zijn”, lacht Ousama Berrag.

Efficiëntie staat centraal in de werkwijze van Kwikweb. “We nemen de tijd om met de klant samen te zitten, zodat we kunnen aanvoelen wat er precies wordt verwacht. Vervolgens maken we een demoversie en van zodra we groen licht krijgen, gaan we van start met de opbouw van de website”, legt Bilal Zouggaghi uit. “We zorgen ervoor dat de website binnen de 48 uur online staat. We zijn niet alleen goedkoop, maar ook heel snel.” Voor de nazorg werkt Kwikweb met een systeem waarbij de klanten eenvoudig zelf dingen kunnen aanpassen. “Indien er toch moeilijkheden opdagen, zijn wij altijd bereikbaar voor eventuele bijstand.”

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina.