Het pas opgerichte Mechelse advocatenkantoor Inteo verhuist naar het Mechelse Ondernemershuis Oh!. Oprichters Sofie Cubitt en Kristof Neefs zijn gespecialiseerd in intellectueel eigendomsrecht en daaraan gerelateerde materies.

Advocaten Sofie en Kristof leerden het vak bij Brusselse advocatenkantoren en multinationals. Zij waren betrokken bij complexe juridische transacties, procedures en onderhandelingen over diverse producten en technologieën. Ze hebben ervaring in zeer uiteenlopende sectoren zoals geneesmiddelen, media, dranken, software, auto, bouw en luxemerken.

Het duo stelt deze kennis en ervaring nu ter beschikking van een nationaal en internationaal cliënteel vanuit hun nieuw kantoor in het Mechelse Oh!. Kristof Neefs: “Wij geloven dat gespecialiseerde juridische ondersteuning over intellectueel eigendomsrecht niet noodzakelijk van de traditionele grote namen uit Brussel moet komen. Inteo biedt een gespecialiseerde en persoonlijke aanpak, in constante dialoog met de cliënt. Juridische kwaliteit moet evident zijn, maar een goed begrip van de technische en commerciële kant van een zaak is minstens even belangrijk.”

De advocaten van Inteo hebben duidelijk gekozen voor een kantoor in het Oh!. “In het Ondernemershuis zijn we omringd door creatieve en innovatieve ondernemers. Dit is dus de perfecte uitvalsbasis om een praktijk uit te bouwen.”

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina.