Bedrijfs- of sportevenementen, festivals, fuiven, enzoverder. GT&A Productions stort zich met veel expertise en volle goesting op elk project. “We kunnen elk event van a tot z op een originele, verrassende, creatieve en vooral kwalitatieve manier ondersteunen. En dat binnen elk budget dat voorhanden is”, vertelt Giel Troublyn, zaakvoerder van het jonge bedrijf uit Bornem.

Na een 15-tal jaar als werknemer in de evenementensector te hebben gewerkt, kreeg Giel Troublyn het aanbod om op tournee te gaan als zelfstandig supervisor. Een aanbod dat hij niet kon laten liggen. “Met de volle steun van mijn vrouw besloot ik om een eigen bedrijf op te richten onder de naam GT&A Productions.” Dankzij een breed netwerk van freelancers met elk hun eigen expertise, gecombineerd met de jarenlange ervaring, heeft het nieuwe bedrijf een flinke start genomen.

Grote namen

Nog tot en met 27 oktober is Giel Troublyn met GT&A Productions op tournee met The Rolling Stones. Andere referenties zijn Guns ’n Roses, ELO, EDC Festival Las Vegas, Tegen De Sterren Op, Dour, de Lokerse Feesten, de Ketnet Musical, enzoverder. Het jonge bedrijf herbergt dus veel ervaring. “Het is die ervaring die we tijdens de grotere tournees opdoen, die we ook gebruiken bij de uitwerking van andere projecten”, zegt Giel Troublyn.

Voor GT&A Productions is het een uitdaging om aan verschillende projecten van verschillende groottes te mogen deelnemen. “Evenementen zijn namelijk vaak seizoensgebonden. Bij de ambities hoort dan misschien wel net het binnenhalen van die kleinere projecten. Daarbij kunnen we samen met de klant de handen in elkaar slaan om iets op te bouwen dat overeenstemt met hun wensen.”

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina.