PUURS – Na een burn-out in 2014 besliste Valérie Stas om alles eens op een rijtje te zetten en uiteindelijk van start te gaan met een eigen zaak. Die gaat door het leven als Augusta Consulting waarmee ze tijdelijke ondersteuning in de administratie, boekhouding of personeelsdienst biedt.

Na een burn-out besloot Valérie Stas opnieuw aan de slag te gaan bij hetzelfde bedrijf van toen. “Maar ik voelde me nog niet lekker in mijn vel. Daarop heb ik een analyse gemaakt. Waarom zou ik wel of niet blijven verder doen als werknemer? En wat zijn de voor- en nadelen van het zelfstandige beroep? Met Valnit’s creation breidde ik al op maat, ik werd opgevoed in een ondernemersklimaat en ook mijn partner stond achter mijn beslissing. Zo werd Augusta Consulting geboren”, legt Valérie Stas uit.

Vandaag staat de Franstalige, die bovendien feilloos het Nederlands beheerst, weer sterk in haar schoenen.

Teamspirit

Vanuit Puurs schiet Augusta Consulting kleine ondernemingen en kmo’s in de driehoek Antwerpen, Brussel en Gent te hulp. “Bij tijdelijke overdrukte, ondersteuning van een project of voor de vervanging bij moederschap kan men mij inschakelen. Ik ga daarbij geen enkele uitdaging uit de weg”, zegt Valérie Stas.

“Mensen kunnen op heel wat expertise in HR en een sterke hands on-mentaliteit rekenen. Ze vinden in mij een warme persoonlijkheid die zich voor de volle 100 procent geeft. Verder zie ik de teamgeest als een belangrijke waarde. Ik wil graag mijn steentje bijdragen bij verschillende bedrijven, maar daarbij betrek ik steeds de medewerkers. Samen staan we immers sterker.”

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinmechelen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.