MINIStart People, de nummer twee op de Belgische uitzendmarkt die ook diverse vestigingen heeft in Mechelen, Willebroek en Londerzeel, heeft de allernieuwste MINI Clubman opgenomen in zijn gamma bedrijfswagens. Twaalf expert-consulenten namen zopas de eerste twaalf exemplaren van de MINI One D Clubman in fleet-dienst via MINI Antwerp Store in Aartselaar.

De MINI Clubman is een moderne interpretatie van het Britse shooting brake concept. De toegang achteraan is vergemakkelijkt door twee volwaardige deuren voor de passagiers. De wagen zelf is 27 centimeter langer dan zijn voorganger, waardoor er achterin meer beenruimte is en de bagageruimte eveneens ruimer werd. Als de rugleuning van de achterbank wordt neergeklapt, is tot 1.250 liter volume voor bagage beschikbaar.

Start People koos de zwarte MINI One D Clubman, met de spiegelkapjes in het typische Start People oranje. Het bedrijf koos voor het Big Business Pack, zodat de experts van Start People ook kunnen profiteren van een MINI navigatiesysteem en de entertainmentdiensten van het nieuwe MINI Connected.

Christophe Petit, algemeen directeur Start People: “We hechten bij Start People heel veel belang aan de work/life balance van onze medewerkers. De betrokken doelgroep bestaat hoofdzakelijk uit mama’s of papa’s die vaak op weg van en naar het werk via de kinderopvang of school moeten passeren. Naast hun kroost met bijhorende kinderwagens moeten ze ook regelmatig boodschappen van de supermarkt vervoeren. Met de nieuwe MINI Clubman, die extra ruim is, beantwoorden we perfect aan de behoeften van deze medewerkers.”

Ewoud Van der Heyden, general manager van MINI Belux: “De MINI One D Clubman heeft nog maar net zijn Europese première gehad op het autosalon in Brussel, of hij heeft zijn eerste fleet-contract al op zak. Start People kiest duidelijk voor een premium wagen met een eigen, elegant karakter, waar zowel de medewerkers als hun kinderen nog veel plezier aan zullen beleven.”