Special Things maakt kans op Product Media Advisor Award

specialthings Special Things uit Bonheiden, gespecialiseerd in promotional items & gifts, is genomineerd voor de award van Product Media Advisor 2015.

Special Things is al sinds 1973 actief in de sector van product media. Inmiddels staat met Axel Debruyne de tweede generatie aan het roer in het bedrijf. Axel kreeg de ondernemerszin van thuis uit mee en stapte in het familiebedrijf, ook omdat de sector hem aanspreekt. Special Things wil zeer dicht bij de producent staan en heeft daarom ook een vestiging in China. Flexibiliteit, dynamisme, ervaring in custom made projecten en inzetten op langetermijnrelaties zijn focuspunten bij het bedrijf uit Bonheiden.

Over de nominatie voor de award zegt Axel Debruyne: “Wij zijn zeer blij met deze nominatie, maar dit geeft enkel een boost om door te zetten, want we beseffen dat er nog vele aandachtspunten zijn. Special Things heeft een enorme weg afgelegd. We hebben altijd een goede score gehaald bij onze bestaande klanten, maar zijn niet de actiefste in prospectie. Toch merk ik dat we door onze aanwezigheid en manier van zaken aan te pakken geliefd zijn of minstens worden geapprecieerd bij vele mensen in de sector.”

Voor de Product Media Advisor Award worden een gouden, een zilveren en een bronzen award uitgereikt. Met de prijs willen Promo-Biss (het vakblad over promotionele producten & business gifts) en de BAPP (Belgian Association of Promotional Products) de adviseurs belonen die zich onderscheiden door hun professionele aanpak in het kiezen van de juiste product media (promotionele producten en business gifts) voor hun klanten in het kader van hun marketing-activiteiten

De bekendmaking van de winnaars volgt in december. Stemmen kan op de website van de beroepsvereniging.